Events

Loading Događanja

Prethodna Događanja

Događanja pretraga i navigacija pregleda

Događaj navigacija pogleda

Događanja List Navigation

28. svibnja 2016.

Tema festivala: ZMAJEVI ♥ Zmajevi – jedna od najstarijih i najstrašnijih mitoloških bića. Rigaju vatru na svim krajevima kugle zemaljske.

Saznaj »
13. lipnja 2016. @ 11:00

LegendExpo – izložba radova renomiranih hrvatskih ilustratora i tvoraca vizualnog identiteta LegendFesta iz starog grada Lukavca i kontinentalne Hrvatske seli u Skradin gdje će biti izložena u upravnoj zgradi Javne ustanove Nacionalni park “Krka”.

Saznaj »
9. srpnja 2016.

Tema festivala: VILE I VILINSKA BIĆA  ♥ Kako vile izgledaju? Što ih može naljutiti? Što se dogodi kad izgube vlas kose? Tko su vilovnjaci i i vilenice? Zašto u hrvatskim tradicijskim vjerovanjima u unutrašnjosti Dalmacije vile imaju životinjske noge?

Saznaj »
30. srpnja 2016.

Tema festivala: VAMPIRI ♥ Užasavate se vampira? Ali se ipak potajno nadate da ćete negdje u sjeni pronaći baš njega i uvjeriti se u njegov opaki šarm? Mislili ste da je to moguće jedino u Transilvaniji? Varate se. Dođite u bajkoviti Pićan s kojeg se pruža bezvremeni pogled na Istru. Tu ćete upoznati najpoznatijeg hrvatskog i prvog europskog vampira – JURU GRANDA. Je li Jure Grando zaista bio vampir, žrtva crkve, ili pak nešto treće?

Saznaj »
+ Export Events