Konferencija za medije povodom ovogodišnjeg LegendFesta u Dvoru Veliki Tabor

Konferencija za medije povodom održavanja festivala LegendFest po prvi puta i u Velikom Taboru, održana je 09. svibnja 2018., u prostorijama Dvora Veliki Tabor, a odazvale su se brojne medijske kuće među kojima su Večernji list, te lokalne – Zagorski list, Radio Stubica, Radio Zlatar, Zagorje Internacional i Radio Marija Bistrica.

Na konferenciji su govore održali Ivor Zidarić – predsjednik udruge Val kulture, koja u nekoliko županija ima dugu tradiciju organiziranja ovog festivala, Sanja Škrinjar – voditeljica ureda Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije i Renata Dečman – voditeljica Dvora Veliki Tabor. Postavljena su pitanja o karakteru i programu festivala te o mogućim pozitivnim učincima ovakve manifestacije na promociju nematerijalne baštine Krapinsko-zagorske županije, a javnost je pokazala izniman interes. LegendFest ostvaruje odličnu suradnju sa lokalnom zajednicom, stanovništvom te institucijama koje djeluju u gradovima domaćinima. Muzeji, turističke zajednice, medijski subjekti te razne privatne tvrtke pružile su veliku pomoć u organizaciji festivala. Velik doprinos festivala je stvaranje prepoznatljivosti sredine odnosno mjesta u kojemu se festival odvija.

Festival će se održati 15.rujna 2018. u Dvoru Veliki Tabor, a posjetitelji će moći sudjelovati u nizu edukacija, predavanja, radionica za najmlađe te u bogatom zabavnom programu.

Slike – press konferencija:

Novosti i sve dodatne informacije o festivalu te zanimljivosti iz svijeta legendi, mitova i narodnih vjerovanja pratite na društvenim mrežama LegendFesta – Facebooku i Instagramu.

Dodaj svoj komentar