Velika Gorica – LegendExpo i Mjesečeve Sjene

Nakon Križevaca, ilustracije renomiranih hrvatskih ilustratora i tvoraca vizualnog identiteta dosadašnjih izdanja festivala LegendFest preselile su u Veliku Goricu.

Radovi su se mogli pogledati od 20. do 28. svibnja 2016. u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta, Zagrebačka 37, a izložbu je otvorio predsjednik udruge Val Kulture Ivor Zidarić u petak 20. svibnja u 19 sati.

Ova izložba najavila je 3. po redu LegendFest Zagrebačke županije koji se i ove godine održao u starom gradu Lukavec nedaleko Zagreba. Nakon zatvaranja izložbe u Velikoj Gorici, LegendExpo preselio je u Lukavec, a radovi su bili izloženi u prostorijama starog dvorca tijekom održavanja ovogodišnjeg LegendFesta 28. i 29. svibnja.

Osim radova i ilustracija Ivana Gregova, Zdenka Bašića, Hane Tintor, Filipa Burburana, Tomislava Tomića, Igora Kordeja, Esada Ribića, Nenada Pantića i Milivoja Ćerana, posjetitelji su mogli razgledati i izložbu Mjesesčeve sjene. Riječ je o ilustracijama Zdenka Bašića nastalih uz istoimenu knjigu te fotografijama Ive Lulić.

 

Dodaj svoj komentar